torstai 18. elokuuta 2011

Voivoi

Olen viime aikoina tullut joka päivä aina uutta ylimääräistä tuntia aikaisemmin töihin siltä varalta, että jotakin yllättävää sattuu. Nämä päivät ovat kuitenkin lyöneet kaikki odotukset. Milloin tulevat ne ihanan rauhalliset, yllätyksettömät työpäivät? Missä niitä jemmataan?

Tänään jouduimme pistämään koko putiikin kiinni jääkaapin sanottua työsopimuksensa irti. Onneksi ihanan Resta Mestan ♥Seppo♥ pelasti meidät jälleen valoa nopeammin; uusi jääkaapin järkäle puhisee jo keittiössä valmiina palvelemaan teitä. Se on tosi hieno ja paljon vanhaa tilavampi. Valitettavasti tämä tarkoitti sitä, että se on myös ISOMPI: jouduimme purkamaan koko keittiön ja pelaamaan tetristä kylmälaitteilla... Huomenna perjantaina joudumme pitämään vielä ovet kiinni. Lauantai on sitten luksusaamiaispäivä ja kahvila taas auki normaaliin tapaan tiistaina 23.8. klo 12-18.

Kauhujen päivän kruunasi asiakasreklamaatio lasinsirpaleesta take away -salaatissa! Herranjumala, miten säikähdimme! Jälkikäteen katastrofiin perehdyttyämme totesimme tuon lasin suorastaan suussasulavaksi, eli suolaksi. Sitä saa nykyisin niin monenmuotoisena ja kokoisena... ei ollut kyllä tarkoitus pelästyttää sen kummemmin asiakkaita kuin itseämmekään.