maanantai 31. lokakuuta 2011

Crème de la Garderobe...

...esittää:

Syksyn synkimmät ja suloisimmat myyjäiset
~Bisou~
Puutarhalla sunnuntaina 6.11.2011 klo 13 -


 Kirpputorimyyntiä
gooteille
lolitoille
aristokraateille
ja metsätytöille.
Hirvittävän ihania löytöjä!
Kamalan houkuttelevia hintoja.

Ja muista: If at first you don't succeed, buy again!

Pour les filles dentellées depuis des annees 2009!


Puutarhalla on tarjolla lämmin drinkki ja pieni makea, jotka sisältyvät Crème de la Garderobe -tyttöjen keräämään pieneen pääsymaksuun. Myyjäisissä huikeita vaateaarteita pitsityttöjen kokoelmista - upeita leninkejä, laukkuja, kenkiä yms! Tule ja löydä tyttöytesi!

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kahvilaihanuutta maailmalta

Matkalla pohjoiseen täytyy aina pysähtyä puolivälin etapissa Kuopion Kanelissa http://www.kahvilakaneli.net/ (Kanelipullan tuoksuiset terveiset Sarille Joensuuhun...). Kuvassa kaksi voipunutta matkaajaa rentoutumassa parven sohvalla.



Kanelista löytyi myös kiva kassi Oivalle, joka oli nelisen kiloa pienempi vielä kesäkuussa ja mahtui sinne vaivatta.

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ihanaa pullan tuoksua

Voi miten onnellisena lähdin perjantaina Puutarhalta. Sali oli täynnä iloista väkeä ja leppoisaa tunnelmaa. Tapasin jälleen pariskunnan, joka oli tullut Puutarhalle viikko sitten ensimmäistä kertaa, ja he kertoivat lähteneensä meiltä eri ihmisinä kuin olivat tulleet. Heillä on kolme lasta ja kiireinen arki, ja visiitti Puutarhassa oli ollut kuulemma kuin ulkomaanmatka tai pieni loma keskellä arkea. Tämä on juuri sitä, mitä toivoin voivani tarjota; irtioton arjesta, hyvää mieltä, hyvää ruokaa ja rentoutumista.

Keittiössä on kokeiltu villisti eri variaatioita pullasta ja salin kiitoksista päätellen täydellisen pullan resepti on syntynyt. Yllättäen herkullisin pulla on myös täysin vegaani; tehty vaniljaiseen soijamaitoon, luomujauhoin ja luomupalmusokerilla.