keskiviikko 28. syyskuuta 2011

...ja norjalaisesta

Onneksi norjan kieli on niin helppoa tuohon kiinaan verrattuna! Oheisen matkailulehden artikkelista voi jopa sanoa ymmärtävänsä jotakin. Kallion lumo on nyt siis huomattu Norjassakin:





tiistai 27. syyskuuta 2011

Kiinalaisesta blogista

Meillä oli hiljattain kunnia emännöidä Suomesta paljon kirjoittavaa kiinalaista bloggaria, jonka ajatuksia Puutarhasta ja Helsingistä oheisen linkin takana:



Puutarhureiden kiinakielen taito ei ihan riitä, mutta onneksi meillä on nykyään googletranslate, niin ei pääse tulemaan mitään kulttuurisia väärinkäsityksiä. Ohessa katkelma Puutarhaa käsittelevästä tekstistä:

"Kallio viimeinen pysäkki on hyvin keskiaikainen kahvilassa retro, retro style, tarkoitan tietenkin tärkein pomo ravintola. Täysin Audrey Hepburn tyyliin, että ajan on kahvila OH, katso häiriökäyttäytymistä, Oi Jumala, vaikka hevonen on Kiinan Qing-dynastian ovat ripustaa häkin, mutta siellä on kahvia, keitto-ja Oh - ja salaatti on tärkein pomo esi veneet todella Super herkullinen suklaa pallot, on kuvia ja yksityiskohtaisia ​​miten totuuden ah ~ mutta herkullinen, täysin pysty kuvailemaan OH - ystäviä, jotka on mahdollisuus luottaa heidän ystäviään - maun mukaan Tämä ravintolan hinnat ovat erittäin halpoja OH ~ sanoi aukosta tähän päässä kymmenkunta vuotta, hinnat lähes kaikki puut on Jumala!"

Ystävät hyvät; saa auttaa, jos jollakin on hieman enemmän kielipäätä kuin googlella...

perjantai 16. syyskuuta 2011

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Helsinki Design Week

Today we had the privilege to host journalists from all over the world, visiting Helsinki Design Week. They were on a sightseeing tour around Kallio, hosted by fantastic Anna Savolainen.



Our old housekeeper always used to say, that there should always be some sandwiches before bunnies... We are proud to present Strawberrybunsandwich (Mansikkapullavoileipä)!



maanantai 12. syyskuuta 2011

Molly arrives...

Tomorrow (Tuesday) we'll get another delivery of fabulous Molly winter treats! We will rearrange the shop and keep the doors closed. Welcome back on Wednesday!!! (And be aware winter; we are prepared! We did not want the summer to end, but at the same time: we can't wait to get some cold weather to be able to enjoy these irresistible baby alpaca cuties.)





sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Buu Klubben Villipuutarhassa

God morgon alla vänner!
Och välkommen till Buu-klubben:
http://arenan.yle.fi/ohjelma/5653
Hela programmet är förstås super, men titta "världens bästa BUU-musikvideo" (minuter 12:00-16:00) och speciellt från 14:20 vidare...
...muff muff mufmu muff muff...


28.9.2011 OBS! Nu måste ni titta videon från http://buu.yle.fi/biograf/ Klikka på gitarr och välja videon med många barn och den stora stämpeln...





torstai 1. syyskuuta 2011

Odd Molly

Hei taas,
Ilmassa on koleaa syksyn tuntua, mutta terassikelit jatkuvat, kiitos Puutarhureiden rakkaudella valitseman kokoelman Odd Mollyn garderoobista. Palkitsevaa asiakaspalautetta eiliseltä: "kaunein Molly-valikoima, jonka olen nähnyt"
Kiitokset, mukavaa kuulla!